Vad händer…

EU-val 26 maj

Vi är i en valrörelse och du behövs!

Jämställdheten (feminismen) måste konstant försvaras, den är ingen självklarhet. Den hotas ofta i Sverige men även i hela världen, det ser vi varje dag.

♀ BLI AKTIV! BLI MEDLEM!
Det finns massor att göra och säkert passar något just dig. 

✔️ Vad är du bra på och vill att vi ska göra?✔️ Ta kontakt lokalt – Sundsvall mail Fb ✔️ Dyk upp och lyssna på ett medlemsmöte

I en lokalförening kan engagemanget se ut nästan hur som helst, beroende på föreningens resurser och behov, och precis ALLA medlemmar är välkomna att engagera sig!

♀ BLI AKTIV I EN TEMATISK GRUPP
Det är även möjligt att engagera sig i tematiska grupper på nationell nivå i F!

Aktiva grupper just nu är:

Vissa finns på Fb annars ; Hör av dig till grupper@feministisktinitaitv.se och be om kontaktuppgifter via mail.

♀ JOBBA PÅ F!:S IDEELLA KOMMUNIKATIONSAVDELNING
Vi fyller på med volontär arbetskraft
. Har du kompetens inom kommunikation och några timmar i veckan, eller kanske några timmar om dagen, att avvara? Allt är av intresse, då i F!:s ideella kommunikationsavdelning, F!KA, är under omorganisering. F!KA:s kontor är digitalt och alla i F!KA jobbar på distans. Nyfiken? Mejla Ida Nyström, kommunikationsansvarig i nya partistyrelsen, på ida.nystrom@feministisktinitiativ.se och berätta lite om dig själv, hur mycket tid du har till F!KA, och vad just du kan och vill bidra med, så får du instruktioner för arbetsprover. Klart du vågar!

♀ REDAN AKTIV I F!?
Vi är kär i dig och du är bäst, oavsett vart i organisationen du befinner dig!
Utan dig, inget F!, babe. Det vet du!

♀ FÖRRESTEN, KOM IHÅG ATT STÖTTA F!
När du gillar, delar och kommenterar på våra sociala medier sprids kunskapen om vår politik.1 maj i antågande, vi går med Vänsterkrafterna. Häng på du med.
Evenemang på Facebook